restaurang Bromma – Mille Gusti

Mille Gusti – Italiensk lunch i Bromma

Välkommen till Mille Gusti. Vill du uppleva Italien på riktigt är du mer än välkommen att slå dig ner i vår mysiga restaurang. Vi har öppet sju dagar i veckan och erbjuder generösa öppettider där du både kan välja middag och lunch på plats eller för avhämtning eller utkörning. 

Vår lunchmeny består av allt från nepolitansk pizza, vällagade pastarätter och fräscha sallader skapade av noggrant utvalda råvaror. 

All vår mat tillagas med stor respekt, kärlek och kunskap om det italienska köket och som gäst så garanteras du en autentisk upplevelse av detta fantastiska land i varje tugga. Mille Gusti betyder Tusen Smaker och det namnet förmedlar också det vi vill erbjuda våra gäster. 

 

menyeR

Vid takeaway ges 20 kr rabatt per maträtt

*gäller ej Lunch

våra öppettider

kontakta oss

Eva Rinaldo
Eva Rinaldo
Väldigt god pasta och trevligt ställe. Blev så glad att ha denna pärla i mitt närområde!
Issa Salo
Issa Salo
Jättegod mat och trevligt personal
Johannes B
Johannes B
Goda pizzor och alltid trevligt bemötande. Funkar även bra som take-away.
Zebastian Victorin
Zebastian Victorin
God italiensk mat
Giovanni Andres Moya Avendaño
Giovanni Andres Moya Avendaño
Frida Louca
Frida Louca
Olof Öhrn
Olof Öhrn
En av de bästa pizzorna jag någonsin haft, bättre än någon pizza du kan ha i Italien. Rekommenderas verkligen när du är i Stockholm! "vara". "Ja" är en sak. "Åh, jag är annorlunda, jag har ingen hatt."

Lunch Bromma - avhämtning eller utkörning

Vi erbjuder lunch för avhämtning, utkörning eller för att äta på plats i vår restaurang i Bromma. Oavsett vilket av dessa alternativ som passar dig bäst så kan du vara säker på att den mat du väljer är tillagad med noga utvalda råvaror, livsmedel och grönsaker – och av en utbildad kock med stor erfarenhet av det italienska köket. 

För oss handlar det inte om att servera en pasta eller en pizza. Vi vill servera det genuina Italien där varje liten ingrediens bidrar till en större helhet och en stor smakupplevelse. En lunch hos ska vara mer än bara en måltid. 

Lunch Bromma – vedugnspizza

Inspiration från hela Italien

Det italienska köket skiljer sig enormt mycket beroende på om man befinner sig i de norra delarna eller i de södra regionerna – eller i exempelvis Sardinien eller Toscana.

Varje region har sitt unika sätt att laga mat på – och varje region har sina unika paradrätter. Och, alla anser givetvis att just deras kök och sätt att laga mat på är överlägset de andras.

Vilken region är då bäst? Hur långt är ett snöre? Det är en omöjlig fråga att svara på! Det fina med Italien är att du, oavsett var du befinner dig, kommer att känna att maten står i centrum. Måltiden är helig och den känslan vill vi förmedla. Vi har plockat ut det bästa ur hela Italien och valt de rätter vi anser vara de absolut godaste. All mat tillagas på ett autentiskt sätt och med största kärlek. Det ska du som gäst känna.

Varför välja oss?

Varför ska du som gäst välja att beställa mat eller boka ett bord hos oss? Vi ger några starka skäl till detta: 

 

  • Service. Du kan välja avhämtning, utkörning eller att boka bord hos oss. Vi sätter en ära i att alltid erbjuda en överlägsen service – oavsett om du besöker oss eller om du väljer ett annat alternativ för lunch eller middag. 
  • Kunskap. All vår personal har stor kunskap om det italienska köket. Från serveringspersonal till kockar. 
  • Det äkta Italien. Vi väljer alla råvaror med omsorg och tillagar alla rätter på ett traditionellt italienskt sätt. Som gäst hos oss ska du få en känsla av att sitta på en Piazza i Rom snarare än i Bromma. 
  • Omdömen. Ta gärna en titt på våra omdömen. De säger en hel del om oss och den kärlek till italiensk mat vi har. Hos oss får du den äkta varan – oavsett om det handlar om en pizza till lunch eller en längre middagssittning på plats. 
är lunch hos Mille Gusti i Bromma